Om Oss

Velkommen til vår bohemske verden av deilig hverdagsluksus, fashion og interiør. DAY BIRGER ET MIKKELSEN tilbyr en luksuriøs mix av moderne klassikere, gjennomarbeidede detaljer og kreativt håndverk. Vi tilbyr kolleksjoner fra DAY Birger et Mikkelsen, 2NDDAY, DAY et og DAY Home. Bli med inn i vårt DAY-univers og bli inspirert av skandinavisk minimalisme og vintageinspirert stil.
Vi er en liten merkevarebutikk som holder til på Byporten Shopping på Jernbanetorget i hjertet av Oslo. Hos oss møter du syv blide, imøtekommende og moteinteresserte jenter med hver sin personlige stil. Det vi alle har til felles er at vi brenner for å kunne gi akkurat DEG en fin handleopplevelse! Hos oss er det DU som står i fokus, og vi står klare for å legge til rette for at du får et fint besøk i butikken vår.
For at du skal få en så sømløs handleopplevelse som mulig, er det de samme jentene som du møter i vår fysiske butikk som også betjener daybyporten.no og vår Instagram @day_byporten. Du kan med andre ord forvente god kompetanse om merkevarene vi fører, og kunnskap om hvert enkelt produkt uansett hvor og hvordan du velger å henvende deg til oss. Vi gleder oss til å høre fra deg!
Takk for at du støtter en liten bedrift! ♥