Frakt og levering

Leveringstid

Bestillingen din leveres med PostNord, og er tilgjengelig for bostedsadresser innenfor Norge. Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen. Forventet leveringstid på standardbestilling er 1-4 virkedager etter ordrebekreftelsen er mottatt på mail, så lenge alle varer er tilgjengelig på lager ved bestilling. Alle ordre behandles og sendes ut mandag - fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende vanlige arbeidsdag. 

PS: Vi tar forbehold om at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid under salgsperioder og høytider.

 

Hvor sendes dine varer fra?

Daybyporten.no fungerer som et mellomledd mellom deg som kunde og vår fysiske DAY Birger et Mikkelsen butikk på Byporten Shopping, som sender deg varene direkte. Du må forvente at flere av varene brukes i utstilling og kan ha vært prøvd på av andre kunder.

 

Fraktkostnad

Daybyporten.no tilbyr fri frakt ved alle kjøp over 1000kr. Dersom du handler under 1000kr så vil det forekomme et fast lavt kostnad på 89kr. Men valget "Hent i butikk" slipper du å betale frakt.

 

Uavhentede pakker

For pakker som ikke blir hentet innen tidsfristen forbeholder Daybyporten.no seg retten til å debitere en avgift på 250 kr for de kostnader som ekspederingen har påført oss og pakken sendes tilbake til butikk. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

 

Sporing

Du kan følge pakken din på postnord.no eller i appen med sporingsnummeret som står oppgitt på sendingsbekreftelsen du mottar på mail/telefon. Trenger du sporingsnummeret tilsendt på nytt kan vi alltids sende deg dette via kundeservice.

 

HENT I BUTIKK 

Daybyporten.no tilbyr kunden å hente bestillingen i vår butikk på Byporten Shopping. Varene som blir bestilt er klare til henting max 2 timer etter bestillingen blir gjennomført alle virkedager Man-Fre 10-21 (Lør 10-20). Kunden mottar en e-post når bestillingen er klar for henting.

Ved å benytte "Hent i butikk" kan produktet prøves på i butikken og eventuelt returneres dersom det ikke passer eller er som forventet.

Hvis andre enn kunden som har gjort bestillingen selv skal hente i butikk, må personen ha med seg enten et samtykke eller vise ordrebekreftelsen på bestillingen.